Tesla (TSLA) overtreft de winsten op de aandelenmarkt: wat u moet weten

Spread the love

Tesla (TSLA) sloot de meest recente handelsdag af op $ 683,80, een stijging van + 1,91% ten opzichte van de vorige handelssessie. Deze beweging overtrof de dagelijkse winst van de S&P 500 van 0,42%.

 

Op weg naar vandaag waren de aandelen van de fabrikant van elektrische auto’s de afgelopen maand 2,68% gestegen, wat achterblijft bij de winst van de Auto-Tires-Trucks-sector van 6,83% en de winst van de S&P 500 van 6,32% in die tijd.

 

TSLA zal proberen kracht te tonen wanneer het de volgende winstuitgave nadert. In dat rapport verwachten analisten dat TSLA een winst van $ 0,79 per aandeel zal boeken. Dit zou een jaar-op-jaar groei betekenen van 216%. Ondertussen voorspelt de consensusschatting van Zacks voor de omzet een netto-omzet van $ 9,92 miljard, een stijging van 65,76% ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden. Asml aandelen koers is verkocht.

 

 

Kijkend naar het volledige jaar, suggereren onze Zacks Consensus Schattingen dat analisten een winst van $ 4,27 per aandeel en een omzet van $ 47,86 miljard verwachten. Deze totalen zouden wijzen op veranderingen van respectievelijk + 90,63% en + 51,76% ten opzichte van vorig jaar.

 

Alle recente wijzigingen in schattingen van analisten voor TSLA moeten ook door beleggers worden opgemerkt. Deze recente herzieningen weerspiegelen meestal de veranderende aard van zakelijke trends op korte termijn. Als gevolg hiervan kunnen we positieve schattingsherzieningen interpreteren als een goed teken voor de zakelijke vooruitzichten van het bedrijf.

 

Ons onderzoek toont aan dat deze schattingsveranderingen direct gecorreleerd zijn met aandelenkoersen op korte termijn. Om hiervan te profiteren, hebben we de Zacks Rank ontwikkeld, een eigen model dat rekening houdt met deze schattingswijzigingen en een actiegericht beoordelingssysteem biedt.

 

Variërend van # 1 (sterke koop) tot # 5 (sterke verkoop), heeft het Zacks Rank-systeem een ​​bewezen, extern gecontroleerde trackrecord van outperformance, met # 1-aandelen die sinds 1988 een gemiddelde van + 25% per jaar opleveren. The Zacks Consensus De schatting van de winst per aandeel is de afgelopen maand met 7,81% gestegen. TSLA heeft momenteel een Zacks Rank van # 3 (Hold). Ontdek de Air france klm koers online.

 

Als we naar de waardering kijken, heeft TSLA een Forward P / E-ratio van 165,26. Ter vergelijking: de branche heeft een gemiddelde Forward P / E van 17,5, wat betekent dat TSLA tegen een premie voor de groep wordt verhandeld.

 

Ondertussen is de PEG-ratio van TSLA momenteel 4,79. Deze populaire maatstaf is vergelijkbaar met de algemeen bekende P / E-ratio, met het verschil dat de PEG-ratio ook rekening houdt met de verwachte winstgroei van het bedrijf. De auto-industrie – Binnenlandse industrie had momenteel een gemiddelde PEG-ratio van 2,35 bij de afsluiting van gisteren.

 

De Automotive – Huishoudelijke industrie maakt deel uit van de sector Auto-Tires-Trucks. Deze branche heeft momenteel een Zacks Industry Rank van 170, waarmee het in de onderste 34% van alle 250+ branches staat.

 

De Zacks Industry Rank meet de kracht van onze individuele industriegroepen door de gemiddelde Zacks Rank van de individuele aandelen binnen de groepen te meten. Ons onderzoek toont aan dat de top 50% beoordeelde industrieën een factor 2 tegen 1 beter presteren dan de onderste helft.

 

Zorg ervoor dat u Zacks gebruikt. Volg al deze statistieken voor het verplaatsen van aandelen, en meer, in de komende handelssessies.

 

 

Wilt u de laatste aanbevelingen van Zacks Investment Research? Vandaag kunt u 7 beste aandelen downloaden voor de komende 30 dagen. Klik om dit gratis rapport te krijgen