NIEUWSCardano, Synthetix, DigiByte Prijsanalyse

Spread the love

Ethereum steeg naar $ 466 en zou zich kunnen richten op $ 500. Vaak kan een bullish Ethereum de rally leiden voor veel altcoins, en dat bleek opnieuw het geval te zijn, aangezien Cardano zijn neerwaartse trend leek te hebben omgekeerd met een sterke stijging boven zijn onmiddellijke weerstand. Synthetix bevestigde een bullish patroon met een uitbraak naar boven en keek naar enkele verheven doelen. DigiByte bleef buigen onder bearish druk en leek klaar om het ondersteuningsniveau waarop het handelde te verliezen.

 

Cardano zag een sterke stijging opwaarts na besluiteloos te zijn geweest op het ondersteuningsniveau van $ 0,115. Het handelde op $ 0,124 op het moment van drukken en op het door weerstand gedraaide ondersteuningsniveau van $ 0,123.


 

Charles Hoskinson leek ook nieuwe horizonten te ontdekken, aangezien hij in een AMA toegaf dat hij “de laatste tijd erg geobsedeerd was door DeFi” en dat IOHK onderzoek deed naar het DeFi-ecosysteem. Op de korte termijn betekent deze opmerking misschien niet veel voor de prijs, maar op de langere termijn zou het ecosysteem van Cardano ook opwindende kansen kunnen bieden op het gebied van DeFi, wat mogelijk zou leiden tot een grotere acceptatie.

 

Synthetix leek het eerder gemarkeerde patroon van cup en handgreep te hebben bevestigd. De uitbraak boven de punt van het patroon gebeurde ook op een bovengemiddeld volume, wat de beweging bevestigde.

 

Het opwaartse doel voor SNX in de komende weken is de diepte van de beker, wat betekent dat SNX zich kan richten op $ 9,5.

 

DigiByte liet bearish signalen zien en het leek klaar om het ondersteuningsniveau op $ 0,026 te verliezen. crypto nieuws is duidelijk nieuws.

 

De prijs is er niet in geslaagd om overtuigend te breken boven de neerwaartse trendlijn (geel). De twee grijze pijlen tonen bearish engulfing-kaarsen, waarvan er een zich direct naast het ondersteuningsniveau bevindt.

 

Verkopers die zo dicht bij een ondersteuningsniveau domineerden, gaven aan dat DGB zou kunnen dalen om de volgende ondersteuning te testen voor $ 0,022. vechain uitleg geeft veel informatie.

 

De RSI was de afgelopen dagen constant onder de 50, wat neerkomt op een bearishness. Zelfs toen RSI oversoldzones binnenkwam, duurde de koopdruk slechts een paar sessies voordat de prijs zakte.