Is Den Haag misschien wel een van de allermooiste steden van Nederland? Lees er hier alles over!

Spread the love

Welkom in de stad vol overweldigende vreugde en geluk. Den Haag is na Amsterdam en Rotterdam de derde stad van Nederland. De stad is genoemd met verschillende namen Koninklijke residentie, Mooie stad achter de Duinen, groene stad aan zee alle namen maken het een waar statement over de grootsheid en pracht van de stad. De stad heeft vele attracties om de basis van de coole en comfortabele uitstraling van deze stad te aanschouwen maakt je geest op te vrolijken.

Bekijk alle mooie gebouwen en architectuur in Den Haag

De zeer bekende architectuur, de prachtige gebouwen zoals het middeleeuwse regeringscomplex van het Binnenhof, sommige van de grote herenhuizen zijn allemaal sterrenattracties in Den Haag en voor toeristen zijn het de must see places.

  • Nu komt de accommodatie deel hotels in Den Haag zijn comfortabel en betaalbaar het personeel toont de beste Nederlandse gastvrijheid voor hun gasten. Den Haag heeft een zeer koninklijke uitstraling omdat het de thuisbasis is van de koninklijke familie. De zetel van de Nederlandse overheid is hier gevestigd, dus Den Haag is het centrum van alle warme actualiteiten.

De toeristische trekpleisters van Den Haag zijn enorm interessant

Onder de toeristische trekpleisters bevinden zich de grote musea die de kunstvormen van weleer weerspiegelen, maar ook exposities in tentoonstellingszalen, die een toonbeeld zijn van creativiteit. Een andere attractie is de culinaire lekkernijen hier Den Haag toont de beste Indonesische keuken. Omdat Indonesiƫ een voormalige Nederlandse kolonie is, is er een grote toestroom van arbeiders uit Indonesiƫ.

  • De stad biedt ook verschillende keuzes voor uitstapjes zoals uitbreidbare groene gebieden voor fietswandelen en joggen of gewoon voor familie-uitstapjes. De Seashore is slechts enkele haltes verwijderd als u met de tram gaat. Een verblijf in Den Haag is geen probleem, want de hotels in Den Haag hebben een gevarieerd aanbod aan goedkope hotels, kortingshotels of luxueuze hotels.

In Den Haag kun je enorm veel verschillende dingen bekijken

Den Haag heeft veel betekenis voor zowel de binnenlandse als de internationale politiek. De stad is de thuisbasis van ongeveer 80 internationale organisaties, waaronder een aantal gerenommeerde commissies en rechtbanken. Door de vele buitenlandse organisaties die naar deze stad komen is het een gerenommeerde stad van vrede, gerechtigheid en veiligheid.

  • Het extravagante dansfestival dat in Den Haag wordt gehouden is ook een belangrijke attractie, die om het jaar als Holland-dansfestival wordt aangeduid. Toeschouwers voor deze show komen uit de hele wereld.
  • Het festival bestaat uit meer dan 50 artiesten van ongeveer 40 dansgezelschappen die alleen uit Nederland afkomstig zijn en de choreografen zijn naast internationaal ook van hoog niveau en zijn van het soort Stuart en De Dutch.